Hennepplantage ontruiming

 

Momenteel worden er nog dagelijks hennepplantages opgerold in de particuliere en zakelijke sector. Het zou zomaar kunnen dat u slachtoffer bent van een criminele organisatie die uw verhuurde huis of pand misbruikt heeft voor een plantage. Mocht u een hennepplantage hebben ontdekt dan kun u het beste eerst de politie inschakelen.De politie zal ervoor zorgen dat alle kweekmaterialen worden afgevoerd en vernietigd.

De troep die daarna achterblijft is vaak enorm en onoverzichtelijk. Wij Kunnen er voor zorgen dat u woning of u Bedrijfsruimte weer in Goede staat terug gebracht wordt en alle overige materialen verantwoord worden afgevoerd.en vernietigt word

Toelichting

Ontbinding huurcontract vanwege wietplantage

Een wietplantage die door of via uw huurder in het gehuurde is opgezet is meestal voldoende basis om het huurcontract via de rechter te kunnen ontbinden.

Prioriteit is de woning of het bedrijfspand zo snel mogelijk leeg te krijgen. U wilt natuurlijk niet verder met deze huurder. Wekelijks ontstaat er in een woning brand uit met als gevolg van storing of kortsluiting in een hennepplantage. Uw verzekering zal brand of waterschade als gevolg van een illegale hennepplantage vaak niet uit betalen.

De verhuurder dient zelf op te treden tegen deze illegalen praktijken huurders door het opzetten van een gerechtelijke procedure om een huurcontract cq overeenkomst te ontbinden. Het is immers meestal niet mogelijk de huur op te zeggen gezien de huurbescherming of overeengekomen huurperiodes. Of de huurder al dan niet strafrechtelijk vervolgd wordt is in de civielrechtelijke uitzettingsprocedure niet relevant.

Het enkele feit dat zich in het gehuurde een wietkwekerij is opgezet is meestal voldoende voor de rechter om tot ontbinding van de huurovereenkomst over te gaan. Het is niet van doorslaggevend belang of sprake is van beroeps- of bedrijfsmatige hennepteelt. Wanneer de teelt bedrijfsmatig is, is ontbinding en ontruiming zonder meer gerechtvaardigd. Echter ook als er sprake is van teelt voor eigen gebruik kan de ontbinding gerechtvaardigd zijn.

Mocht u meer informatie willen over het ontruimen van de overblijfselen van een hennepplantage

woningontruiming Gelderland verzorgt graag de Ontruiming van u Hennepplantages. Goede service, scherpe tarieven! bel ons! voor meer informatie 06-27196643

Wij Hanteren een Zeer groot werkgebied. in Nederland,

Bel Gratis voor meer informatie

of vraag Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan

Belgratisgoogle+