Spoed ontruiming

Er kan  altijd een vervelende situatie voordoen waarbij voor u een spoed ontruiming van een woning bedrijf noodzakelijk is.

Daar voor bieden wij u onze 24/7 spoed ontruiming Diensten aan. We zijn dag en nacht bereikbaar op 06-27196643 en kunnen woningen, bedrijf ,appartementen  enz enz in de meeste gevallen binnen 1 dag in zijn geheel leegruimen en bezemschoon op te leveren.aan u

Bij noodzakelijke verhuizing, overlijden of als u een tijdslimiet heeft kunnen wij voor u de perfecte totaaloplossing zijn.

  • Wij bieden u deze spoed service aan bij onder andere overlijden, verhuizen, samenwonen of emigreren.
  • Wij voeren de totale ontruiming binnen de door u gestelde tijdslimiet en zorgen ervoor dat de gehele woning bezemschoon wordt opgeleverd.aan u
  • Tevens zijn wij heel milieubewust met het afvoeren van uw afvalstoffen en steunen diverse goede doelen.
  • opvullen van spijkers of schroefgaatjes in de muur, gordijnen, vloerbedekking,zeil en lijmresten verwijderen behoren ook tot onze dienst..

Voor meer informatie over een spoed ontruimingen of verhuizingen

U kunt contact opnemen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor een spoed ontruiming. of spoed verhuizing We kunnen u hierbij zeker een helpende hand aanbieden. wij draaien onze hand niet om.voor een snelle bedrijfsontruiming of woningontruiming voor meer  Informatie bel 06-27196643 .

 

 

Wij Hanteren een Zeer groot werkgebied. in heel Nederland,

Geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Belgratis

google+