Ontzorgen

Met name bij het achterlaten van een huurwoning is in veel situaties het verwijderen van huisraad niet afdoende. De huurvoorwaarden stellen vaak veel eisen dat u de woning in oorspronkelijke staat, schoon en netjes achter moet laten, of zelfs de tuin moet opschonen. huis ontruim gelderland is u in deze situaties graag van dienst.

Schoonmaak

Schoonmaak is vooral bij het verlaten van een huurwoning vaak een vereiste, het reinigen van keuken en sanitair kunnen door ons gelijk na de woningontruiming verzorgd worden. Glasbewassing en een frisse keuken zorgen ook voor een goede indruk bij een gegadigde voor een koopwoning.

Herstelwerkzaamheden

Wanneer er in een huurwoning dingen door de huurder zijn beschadigd of aangepast zijn dient dit vaak in oorspronkelijke en goede staat te worden teruggebracht. huis ontruim gelderland regelt het terugplaatsen van deuren en tussenwanden, tot het verwijderen van verlaagde plafonds, steenstrips, plavuizen of een aanbouw aan de woning afbreken. Ook het schilderen van houtwerk en plafonds of het opnieuw aanbrengen van een stuclaag behoort tot onze mogelijkheden.

Hovenierswerkzaamheden

Bij zowel huurwoning als koopwoningen kan een tuin met achterstallig onderhoud een obstakel zijn. Het snoeien van struiken of bomen taken en hoge druk reinigen van een terras kan door huis ontruim gelderland worden verzorgd.

Inspecties verzorgen

Bij  het verlaten van een huurwoning vinden er twee inspectie afspraken plaats met de woningsbouw vereniging. Indien gewenst kan woning ontruim gelderland hierbij ondersteunen of dit compleet uit handen nemen, zonder dat u er zelf aanwezig hoeft te zijn.

 

Voor meer informatie? Kunt u contact met ons op nemen!

google+